Vjelja e kastravecit me makinë dhe procesimi në fabrikë (VIDEO)

Shikojeni se si bëhet vjelja e kastravecit të kultivuar në fushë me makinë, dhe procesimi i tij:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *