Teknologjia e kultivimit të boronices dhe vjelja (VIDEO)

Shikojeni kultivimin e boronicës. A e dini se boronica moderne është një shpikje e shekullit 20? Para vitit 1900, e vetmja mënyrë për të shijuar këta fruta ishte t’i gjesh në të egra. Ja se si të rritni boronicat në kopshtin tuaj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *