Teknologjia e kultivimit, vjelja dhe prodhimi i lëngut të këtij fruti të rrallë tek ne (VIDEO)

Shikoni si bëhet kultivimi i Manit dhe prodhimi i lëngut:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *