Qethja e deleve dhe procesimi i leshit në fabrikë (VIDEO)

Shikojeni videon se si bëhet qethja e deleve dhe procesimi i leshit:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *