Kultivimi i kajsisë, vjelja dhe tharja në fabrikë (VIDEO)

Shikoni si bëhet kultivimi i kajsisë, vjeljea e tyre dhe tharja në fabrikë:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *