Kultivimi i hudhres dhe vjelja (VIDEO)

Kultivimi i hudhrës është një nga kultivimet më të rëndësishme të bimëve bulbore. Përdoret kryesisht si erëz. Hudhra konsiderohet si një burim i pasur me karbohidrate, proteina, fosfor. Hudhra ndihmon në tretjen e ushqimit dhe zvogëlon kolesterolin në gjakun e njeriut.

Shikojeni si bëhet kultivimi i saj:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *