16 muaj deri sa të bëhen frutat dhe vjelja bëhet me ndihmen e ujit (VIDEO)

Shikoni si bëhet kultivimi i brusnices, punët filljonë që në dimer kur fushat janë të mbulluara me borë:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *