Teknologjia e kultivimit të arres, vjelja, procesimi dhe paketimi (VIDEO)

Shikoni si bëhet kultivimi i arres në një fermë moderne në Australi:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *