Kultivimi dhe tharja e Kakis, 12 fruta të tillë kushtojnë 450$ (VIDEO)

Shikojeni videon se si kultivohet Kakia (molla japoneze ose hurma) dhe tharja e saj:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *