Teknologjia e kultivimit modern të pulave (VIDEO)

Shikojeni tërë procesin prej çeljes së zogjve, rritjen e tyre destinim për pula për vezë dhe për mish.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *