Prodhimi i mjaltit manuka (video)

Mjalti Manuka, është mjalti më i shtrenjtë në botë rreth 100 euro /kg. Prodhimi i mjaltit manuka, i vlerësuar për vetitë e tij antibakteriale, është gjithnjë e më i rëndësishëm. Poleni, dylli i bletës dhe propolis gjithashtu prodhohen dhe eksportohen.

Shikojeni videon nga Zelanda e Re:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *