Kultivimi i kastravecit në serë, prej mbjelljes deri në vjelje (VIDEO)

Shikojeni se si kultivohet kastraveci në një serë moderne (pa dhe) në hidroponi:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *