Kultivimi i bananes, prej mbjelljes deri në vjelje (VIDEO)

Bananja është një nga frutat më të përhapur në botë, shikoni si bëhet kultivimi dhe vjelja e saj:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *