Ndërton shtëpinë në lis dhe jeton në të (VIDEO)

Një qytetarë nga fshati Rahovicë të komunës së Ferizajt ka ndërtuar një shtëpi shumë të bukur krejtësishtë nga druri, në një lis.

Shikojeni videon më poshtë:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *