Lopa më e madhe në botë (VIDEO)

“Knickers” është një mashkull i sterilizuar dhe mendohet të jetë më i madhi në botë. Duke matur 1.94 metra i gjatë dhe peshon 1400 kg. Duke qenë 7 vjeç ai arriti madhësi të plotë tani dhe thuhet se nëse ai copëtohej në biftek, ai do të jepte 450 prerje, por për fat të mirë për të ai ishte shumë i madh për të kaluar nëpër impiantin e përpunimit dhe jeta e tij ishte kursyer.

Një blegtor e bleu atë për të qenë drejtuesi i një tufë bagëtish e cila është vendi ku ai do të jetojë gjatë ditëve të tij. Kur ai u prezantua në tufë ai menjëherë u dallua jo vetëm nga madhësia e tij masive, por ishte bardh e zi me pjesën tjetër të tufës Wagyu e cila ka ngjyrë kafe. Për kënaqësinë e fermerit, në një fermë me 20,000 bagëti, qindra prej tyre filluan të ndiqnin nga afër Knickers pasi ai u bë lehtësisht udhëheqësi i tufës.

Shikojeni video më poshtë:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *