Kultivimi i dredhëzes “pa dhe” në Hidroponi (VIDEO)

Dredhëza fruti shumë i dashur për të gjithë ka shumë forma të kultivimit, ndër format më moderne është kultivimi special në hidroponi.

Hidroponia është kultivimi i bimëve pa dhe, në vend të dheut përdoren substrate sintetike (lëvorja e arres së kokosit, torfa) vetëm sa për të mbajtur bimët. Materiet minerale të gjitha ipen në mënyrë artificiale të tretura në ujë.

Në videon më poshtë mund të shihni një video se si bëhet kultivimi i dredhëzes në hidroponi:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *