Prerja e drurit të kultivuar (VIDEO)

Druri “Eukalipt” është një dru që kultivohet për shumë arsye, njëra ndër to është për krijim të masës drurore pasi që është një dru shumë i përdorur në industrin e përpunimit të drurit. Druri Eukalipt është shumë rezistent ndaj prishjes dhe kalbjes, për këtë arsye përdoret shumë për prodhimin e mobiljeve ose verandave katër-stinore.

I reziston ndikimit të lagështisë për shkak të përmbajtjes së lartë të vajit që përmban natyrshëm.

Më poshtë mund ta shikoni një video si bëhet prerja e këtij druri të kultivuar:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *