Ngrihen nga acari i madh, mollët mbesin pa u vjelur (VIDEO)

Qindra hektar me kulturën e molles janë ngrirë nga acari i pa pritur. Ngjarja ka ndodhur në Shtetet e Bashkuara të Amerikes.

Shikojeni videon e pemishtes të ngrirë, pamje e bukur dhe e trishtë në të njëjten kohë:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *