Fermeri që po habit botën, vozit traktorin në dy rrota (Foto/Video)

Një fermer i cili më vozitjen e tij të traktorit, ka fituar zemrat e mijëra personave nga e mbarë bota.

Gaggi Bansra 21-vjeç, kishte ushtruar shumë që të arrij ta vozit traktorit në dy rrota në arat e babait të tij në Punjab të Indisë.

Tani, ai po shërben si inspirim për shumë të rinj që po mundohen të kopjojnë lëvizjet e tij dhe të vozisin mbi 100 metra vetëm me dy rrota.

“Është një vozitje interesante por njëkohësisht e rrezikshme. Në një moment mund të rrokulliset traktori dhe t’ju zë poshtë”, ka deklaruar Gaggi i cili qysh si fëmijë ishte i apasinouar pas vozitjes së traktorit.

Videon mund ta shikoni më poshtë: ↓

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *