2 milion euro kompenzim për bujqit!

Viti 2020 ishte një vit mjaft i vështirë për bujqit jo vetëm shkaku i pandemisë covid-19 por edhe nga dëmet e mëdha natyrore (breshëri dhe vërshimet). Ministria e bujqësis ka ndarë 2 milion euro kompenzime për bujqit e dëmtuar.

Paguam kompensimet 2 milion euro për 2.354 bujq!
Sot realizuam pagesat e kompensimit të dëmeve bujqësore nga fatkeqësitë natyrore për periudhën janar-qershor 2020.
Gjithnjë pranë bujqve tanë!/ ka shkruar Ministri Mustafa në facebook.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *